Aangepaste openingstijden 2023

Bekijk per winkel

Zo maak je van je tuin een buitenthuis

We zien steeds meer dat de tuin een verlengde wordt van de woonkamer. Met deze items maak je het buiten nét zo gezellig als binnen.

Relaxen en loungen
Een lekker drankje, een goed boek en de zon op je huid: dat is pas écht genieten! Nestel jezelf op een van deze loungesets en het ontspannen kan beginnen.

Buiten eten
Waarom binnen eten als het ook buiten kan? Als het weer het even toelaat ontbijten, lunchen of dineren wij graag buiten. Daarbij mag een fijne tuinset natuurlijk niet ontbreken. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten.

Rotan tuinmeubelen
Binnenshuis zagen we deze trend al langer: rotan meubelen. Dit seizoen zien we ook veel rotan tuinmeubelen. Wat te denken van bijvoorbeeld deze te gekke rotan loungestoel van Le Sud? Deze loungestoel is ook als set verkrijgbaar en bestaat uit 2 loungestoelen plus twee voetenbankjes voor extra comfort.

Kers op de taart: accessoires
Om het plaatje compleet te maken style je het geheel af met mooie sierkussens, buitenkleden, plaids of lantaarns.

 

Bron: Leen Bakker

Winkelpagina

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
DIY de winter door: Macramé hangspiegel
Deze Pinterest-waardige spiegel heb je vast wel voorbij zien komen op social media. Maar wist je ook dat deze eenvoudig zelf te maken is? Met maximaal 5 benodigdheden hangt deze ...
Maak je huis en tuin lente-proof
Krijg jij lentekriebels van een natuurlijke omgeving, ga je voor knallende kleuren of toch liever zachte pasteltinten? Nu we meer thuis zijn is dit is hét moment om ...
Kamperen in eigen tuin!
Uren reizen om een vakantiegevoel te creëren? Dat is helemaal niet nodig! Wat dacht je van kamperen in jouw eigen tuin? Een ontzettend leuke manier ...