Openingstijden
Maandag13.00 - 18.00 uur
Dinsdag10.00 - 18.00 uur
Woensdag10.00 - 18.00 uur
Donderdag10.00 - 18.00 uur
Vrijdag10.00 - 18.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur
Zondag12.00 - 17.00 uur

Contactgegevens

Leen Bakker
Van ’t Hoffstraat 16
2991 XP Barendrecht
010 – 479 77 35

Leen Bakker

Bij Leen Bakker vind je alles op het gebied van woninginrichting en decoratie tegen verrassend lage prijzen. Kies uit een breed assortiment artikelen, voor elke smaak en portemonnee én steevast van topkwaliteit. Altijd zeer scherp geprijsd en alles onder één dak!

Met ruim 110 winkels in Nederland en 50 winkels in België is er altijd wel een bij jou in de buurt! Even geen tijd? Neem dan een kijkje in de webshop op leenbakker.nl en bestel de artikelen online of blijf op de hoogte van de laatste trends!

Click & collect

Met de service van Leen Bakker bestel je in de webshop en laat je jouw bestelling gratis bezorgen in een winkel naar keuze. Met 115 winkels in Nederland is er altijd een bij jou in de buurt. Je betaalt geen verzendkosten.

Let op: onze winkels zijn momenteel gesloten. Het afhalen van een bestelling is wel mogelijk. Kies hiervoor de optie ‘afhalen’ in het bestelproces. Momenteel gelden er extra Corona maatregelen. Een medewerker uit onze winkel neemt contact op om een persoonlijke afhaal afspraak in te plannen. Volg de instructies zoals door onze winkel medewerkers worden aangegeven. Kom nadrukkelijk niet naar onze winkels zonder dat je een bericht hebt ontvangen van onze winkel.

Je bestelling houden we 2 weken vast. Als je order binnen deze tijd niet is opgehaald, dan annuleren we de bestelling en krijg je je geld terug. Kun je de bestelling niet binnen 2 weken ophalen? Laat het de winkel dan even weten, zodat we de ophaaltermijn verlengen.

Het is momenteel niet mogelijk een bestelling te retourneren in één van onze winkels.

Waar moet je rekening mee houden als je een bestelling komt afhalen?

  • Afhalen kan alleen op afspraak. Onze winkelmedewerkers nemen via telefoon of SMS contact op om een afspraak te plannen.
  • Binnen een tijdslot van 15 minuten dient de bestelling afgehaald te worden.
  • De winkel is gesloten, er kunnen dus geen andere artikelen gekocht worden.
  • Retourneren in de winkel is momenteel niet mogelijk.
  • Het afhaalpunt is aan de voorkant van onze winkels te vinden.
  • Vanwege de Corona richtlijnen mogen wij alleen de bestelling overhandigen, en helaas niet helpen bij het inladen van de bestelling in de auto.
  • Wij houden altijd 1,5 meter afstand.

Hoe werkt het in de webshop?

Kies in het bestelproces de gewenste winkellocatie. We tonen de eerstvolgende beschikbare datum waarop je de bestelling kunt ophalen. Rond je bestelling af. Wacht totdat je wordt gebeld, of van ons een sms hebt ontvangen, om je bestelling op te halen. Kom naar het afhaalpunt aan de voorkant van de winkel met de orderbevestiging en een legitimatiebewijs.

Afhalen orders verkooppartners

Het is niet mogelijk om bestellingen bij een verkoop partner van Leen Bakker, af te halen in een van onze winkels.