Aangepaste openingstijden 2023

Bekijk per winkel

DIY de winter door; natuurlijke kandelaars

De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel in alle ruimtes met deze DIY natuurlijke kandelaars!

De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel in alle ruimtes met deze DIY natuurlijke kandelaars!

Wat heb je nodig?
Takjes met bladeren of waterplanten
Lege wijnflessen of andere transparante flessen: zoals deze van Kwantum
Een schaar
Een mes
Kaarsen; zoals deze grijze van Leen Bakker

Hoe maak je de natuurlijke kandelaar?
Maak de fles goed schoon en verwijder alle etiketten. Deze DIY werkt het beste met doorzichtige of lichtgekleurde flessen! Verwijder stof en zand dat achter is gebleven op de takjes en knip eventueel een stukje van de boven- en onderkant af. Zo voorkom je dat het water vies wordt en niet meer helder is. Knip de takjes zo dat ze goed in de fles passen.

Doe de takjes of planten in de fles en vul deze met water. Vind je de planten of takjes niet mooi in de fles zitten? Doe de fles dicht of dek hem af en schud hem kort heen en weer. Zo veranderen de takjes van positie. Plaats de kaars in de fles. Schaaf indien nodig met een mesje de onderkant van de kaars wat bij zodat deze beter in de fles past, en… klaar! 

Meer ‘do it yourselfs’ om de winter door te komen? Check hier hoe jij zelf jouw kast omtovert tot een echte eyecatcher!

 

DIY natuurlijke kaarsen

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Een kleurrijk interieur voor creatieve persoonlijkheden
Het mixen van stijlen is steeds vaker terug te zien in het woonbeeld van nu. Dit wordt ook wel een: eclectisch interieur genoemd. Eclectisch betekent “het beste uitkiezend”. ...
De mooiste slaapkamer meubels!
De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis: je komt er tot rust en doet energie op voor de volgende dag. Het kiezen van de juiste slaapkamer meubels is ...
Thuiswerken in stijl
Thuiswerken kan ook stijlvol, comfortabel en inspirerend zijn. ​Een goede werkplek in huis stimuleert de creativiteit en concentratie. Laat je inspireren om je (werk)dag nog leuker te maken!