Scoor alles waar jij blij van wordt!

Meer over de Summer Sale

DIY de winter door; natuurlijke kandelaars

De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel in alle ruimtes met deze DIY natuurlijke kandelaars!

De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel in alle ruimtes met deze DIY natuurlijke kandelaars!

Wat heb je nodig?
Takjes met bladeren of waterplanten
Lege wijnflessen of andere transparante flessen: zoals deze van Kwantum
Een schaar
Een mes
Kaarsen; zoals deze grijze van Leen Bakker

Hoe maak je de natuurlijke kandelaar?
Maak de fles goed schoon en verwijder alle etiketten. Deze DIY werkt het beste met doorzichtige of lichtgekleurde flessen! Verwijder stof en zand dat achter is gebleven op de takjes en knip eventueel een stukje van de boven- en onderkant af. Zo voorkom je dat het water vies wordt en niet meer helder is. Knip de takjes zo dat ze goed in de fles passen.

Doe de takjes of planten in de fles en vul deze met water. Vind je de planten of takjes niet mooi in de fles zitten? Doe de fles dicht of dek hem af en schud hem kort heen en weer. Zo veranderen de takjes van positie. Plaats de kaars in de fles. Schaaf indien nodig met een mesje de onderkant van de kaars wat bij zodat deze beter in de fles past, en… klaar! 

Meer ‘do it yourselfs’ om de winter door te komen? Check hier hoe jij zelf jouw kast omtovert tot een echte eyecatcher!

 

DIY natuurlijke kaarsen

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
3 x tuintrends van 2024
Je tuin is een verlengstuk van je huis, een plek van rust waar je kan ontspannen en genieten van de natuur. Het is de ruimte waar ...
Samenwonen: waar let je op?
Gefeliciteerd, jullie gaan samenwonen! Een spannende, maar zeker een mooie stap. Omdat samenwonen meer is dan verhuizen, lees je hier hoe je samen het interieur bepaalt. ...
Tips voor een praktische en stijlvolle keuken
De keuken is een belangrijke ruimte in je huis, de plek waar heerlijke geuren samenkomen en maaltijden tot leven komen. Een goed ingerichte keuken maakt koken ...