Onze openingstijden

4x rood voor in je interieur

Voeg rood toe in je interieur met deze tips.

Pop that colour! Wil je rood aan je interieur toevoegen? Dat kan! Maak rood de basiskleur van je interieur of pak het subtieler aan door de kleur af en toe terug te laten komen in je inrichting. Laat je inspireren met onderstaande tips.

Stijlvol rood

De kleur is opvallend en op veel manieren te stylen. Creëer bijvoorbeeld een speels interieur of ga juist voor chique. Ga voor gordijnen of vloerbedekking. Of zet wekelijks een prachtige bos bloemen neer om het accent subtiel naar voren te halen.

rode bloemen woonboulevard barendrecht rotterdam interieurinspiratie

Rode muren

Voordat je je muren rood schildert, ga eens op onderzoek naar de kleur. Er bestaan namelijk zoveel verschillende soorten, zoals brandweerrood, lichtrood, bordeauxrood of koningsrood. Kies je kleur zorgvuldig. 

Luxueus

Vind je rode muren, gordijnen of vloer teveel van het goede? Dan is het misschien de ultieme accentkleur voor jou. Ga voor je eigen troon: een grote stoel als middelpunt van je woonkamer. Of een mooie rode bank in je interieur, zodat je een elegante en speelse look creëert.

rood stoel inspiratie woonboulevard barendrecht

Tomaatrood

Vergeet je keuken niet! Die kan je ook pimpen met deze kleur. Schilder je keuken helemaal rood of pak het kleiner aan. Laat de kleur terugkomen op je eettafel of in de kleur van je stoelen, maar denk ook aan rode accessoires zoals handdoeken en theedoeken. Zo laat je op een simpele manier de kleur consequent terugkomen in je interieur.

Eyecatchers

Krijg je geen genoeg van rood? We hebben genoeg mooie eyecatchers op Woonboulevard Barendrecht. Van rode vloerkledenlampen, kaarsen, plaids of kussens. Wat jij wilt, is te vinden in een van de winkels op de woonboulevard!

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
3 budgettips voor een woonkamer make-over
Een nieuw interieur hoeft niet per definitie duur te zijn. Het gaat om veranderingen toepassen door middel van kleur en materialen. Wil je met een klein ...
Een kleurrijk interieur voor creatieve persoonlijkheden
Het mixen van stijlen is steeds vaker terug te zien in het woonbeeld van nu. Dit wordt ook wel een: eclectisch interieur genoemd. Eclectisch betekent “het beste uitkiezend”. ...
Minimalistisch je huis versieren!
Ben jij net zo’n fan van de sfeervolle, donkere dagen als wij, maar houd je van een minimalistische uitstraling in huis? Met deze 3 tips breng je jouw ...