Scoor alles waar jij blij van wordt!

Meer over de Summer Sale

Thuiswerken in stijl

Thuiswerken kan ook stijlvol, comfortabel en inspirerend zijn. ​Een goede werkplek in huis stimuleert de creativiteit en concentratie. Laat je inspireren om je (werk)dag nog leuker te maken!

Een goede werkplek is het halve werk

Hoe comfortabeler je werkplek, des te meer je gedaan krijgt. En met comfortabel bedoelen we niet de bank… 😉  Zorg dat je aan een tafel kunt zitten met een rechte rug en je knieën in een hoek van 90 graden. Een goed bureau en comfortabele bureaustoel zorgen voor meer productiviteit!

Shelter Island Office Desk, Maison Barendrecht. €1099,-

Creatief denken

Geef je kale muur leven met inspirerende wanddecoratie. Creëer bijvoorbeeld een persoonlijke sfeer door foto’s toe te voegen. Een memobord is onmisbaar voor een creatieve werkplek en heel handig om ​notities, kaartjes en to-do lijstjes aan te hangen.

Wandrek Clips, Kwantum. Nu €5,- (i.p.v. €8,-)

Sfeer op jouw werkplek

Jouw werkplek omtoveren tot een prachtige ruimte met veel sfeer? Met slechts een enkele baan behang achter een bureau creëer je een leuk en groots effect. Daarnaast stimuleert een vrolijk motief de creativiteit!

Vliesbehang Esta Home, Roobol. Nu €31,46 per rol (i.p.v. €34,95)

Of je nu een grote of kleine ruimte hebt, er zijn altijd mogelijkheden om een stijlvolle en functionele thuiswerkplek in te richten.​ Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

 

De woonwinkels op Woonboulevard Barendrecht zijn open, maar ​vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven.​ ​We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.​ Klik hier​ voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Kies jouw favoriete vloer!
Iets wat je vast niet dagelijks doet: het uitkiezen van een nieuwe vloer. De vloer is dé basis van je interieur en bepalend voor de sfeer. ...
De interieurkleuren voor 2024!
2024 staat voor de deur en de eerste trendkleuren voor het nieuwe jaar zijn al bekendgemaakt. Je huis inrichten betekent niet alleen nieuwe meubels, het betekent ook ...
Samenwonen: waar let je op?
Gefeliciteerd, jullie gaan samenwonen! Een spannende, maar zeker een mooie stap. Omdat samenwonen meer is dan verhuizen, lees je hier hoe je samen het interieur bepaalt. ...