Scoor alles waar jij blij van wordt!

Meer over de Summer Sale

3 x tuintrends van 2024

Je tuin is een verlengstuk van je huis, een plek van rust waar je kan ontspannen en genieten van de natuur. Het is de ruimte waar binnen en buiten samenkomen, en waar jouw stijl letterlijk tot bloei komt. De lente komt eraan en de nieuwste tuintrends zijn bekend. Tijd voor een ritje naar Woonboulevard Barendrecht om jouw favoriete buitenitems te scoren! Of je nu grootse veranderingen wilt doorvoeren of subtiele aanpassingen zoekt, met deze trends zit je altijd goed.

1. Felle kleuren en gekke prints
2024 is het jaar om je tuin te laten stralen met felle kleuren en gekke prints. Denk niet alleen aan kleurrijke bloemen en planten. Maar ga ook voor kleurrijke accessoires en meubels, zoals tuinkleden, tuinschilderijen, kussens, plantenpotten of loungestoelen. Durf te spelen met kleur en maak van je tuin een opvallende en vrolijke buitenruimte. Bang voor chaos? Stel van tevoren een moodboard samen. Zo maak je van de chaos een georganiseerde chaos. Én dat is wat we willen met deze trend!

2. Verbind binnen- en buitenruimtes
Breng de sfeer van binnen naar buiten met de trend die draait om het verbinden van binnen- en buitenruimtes. Creëer een naadloze overgang tussen je woonkamer en tuin door gebruik te maken van dezelfde kleuren en natuurlijke materialen. Plaats comfortabele loungebanken, gezellige verlichting en laat de grenzen vervagen. Hierdoor ontstaat een samenhangende leefomgeving, zowel binnen als buiten.

3. Minimalisme in de tuin
Less is more geldt niet alleen voor binnen in het interieur. In 2024 is het ook een trend voor in de tuin! Kies eenvoudige en strakke ontwerpen, vermijd overmatige decoratie en creëer een rustgevende buitenruimte. Ga voor minimalistische tuinmeubels, eenvoudige plantenbakken en een gestroomlijnde indeling. Deze trend brengt niet alleen rust, maar zorgt ook voor een tijdloze en moderne uitstraling in je tuin.

Van opvallend tot minimalistisch en een naadloze overgang tussen binnen en buiten, de tuintrends van 2024 bieden talloze mogelijkheden om je buitenruimte op te fleuren. Pas deze trends toe in jouw tuin en ga van een grauwe wintersfeer naar een vrolijke lente vibe! Wil je persoonlijk advies, inspiratie, of de trends in het echt ervaren? Kom langs bij Woonboulevard Barendrecht. De winkels liggen vol nieuwe trendy buitencollecties. 

Volg ons op Instagram of Facebook voor meer inspiratie en laat je tuin bloeien met de trends van 2024!

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
DIY de winter door; natuurlijke kandelaars
De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel ...
DIY de winter door; Two-Tone kast!
De dagen worden korter en kouder. Dat betekent dat we steeds vaker binnen zijn. Daarom is deze maand het ideale moment om jouw interieur op te ...
Paastafel dekken: vier ideeën
Pasen! Vrolijke kleuren, heerlijk ontbijten en je tafel zo gezellig mogelijk dekken. Met deze tips dek je jouw paastafel zonder enige moeite.