Interieur inspiratie en meer...

Bekijk de blogs

DIY de winter door; Two-Tone kast!

De dagen worden korter en kouder. Dat betekent dat we steeds vaker binnen zijn. Daarom is deze maand het ideale moment om jouw interieur op te fleuren. Of je nu los gaat en een volledig nieuw interieur in huis haalt, of de items die je al in huis hebt wilt oppimpen. Met deze DIY breng jij jouw persoonlijke stempel aan in huis. In DIY de winter door delen we de leukste ‘do it yourselfs’ met je. Zo hoef jij je tijdens de koude dagen niet te vervelen!

Of je nu een kast hebt staan die een tweede leven verdient, of een nieuwe kast hebt gevonden die je graag een persoonlijke touch wil geven, deze DIY is voor jou! Met weinig moeite tover jij jouw kast om tot je nieuwe favoriet en DIY jij jezelf de winter door!

Wat heb je nodig?
1 verfkwast; (dit setje van Kwantum bijvoorbeeld)
1 kleur verf naar keuze; (bijvoorbeeld deze witte krijtverf van Kwantum?)
Schilderstape; (ook te koop bij Kwantum)
Eventueel een potlood om af te tekenen 

Hoe maak je het?
Het fijne aan deze DIY is dat je hem helemaal zelf kan invullen! Bepaal welk gedeelte van de kast jij wilt schilderen en plak de rest af met schilderstape. Plak ook de handgrepen af met de schilderstape. Verf één deel van de kast in jouw favoriete kleur, verwijder de schilderstape, en klaar. Een geweldige eyecatcher erbij in huis!

Twotone kast

 

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Nieuw matras kopen? Gebruik deze tips!
Uitgerust wakker dankzij een geschikt matras
Kies jouw favoriete vloer!
Iets wat je vast niet dagelijks doet: het uitkiezen van een nieuwe vloer. De vloer is dé basis van je interieur en bepalend voor de sfeer. ...
Tips: Zo creëer je rust in de slaapkamer
De slaapkamer is een plek van rust. Het is daarom ook erg belangrijk dat de kleuren en accessoires die je in deze ruimte plaatst rust uitstralen. Dat is ...