Scoor alles waar jij blij van wordt!

Meer over de Summer Sale

Maximaal genieten in een maximalistisch interieur!

Less is more? Niet bij deze trend! Veel kleuren, gekke prints, opvallende meubels. In een maximalistisch interieur is niks te gek. Ben jij klaar om je fantasie de vrije loop te laten gaan? Wij vertellen hoe je deze trend in 5 stappen toepast. Zo maak jij van jouw interieur een geweldige, georganiseerde, chaos!

Knallende kleuren

Waar minimalisme draait om rustige tinten, gaan bij maximalisme de kleuren alle kanten op. Van felroze muren tot knalgele meubels of zelfs een groene vloer. Bij deze trend is geen kleur te gek of te fel. Durf jij het aan? Mix, match en ontdek van welke combinaties jij fan bent. 

 

Overvloed aan meubels

Een maximalistisch interieur betekent: geen lege ruimtes. Heb je een lege plek in huis? Vullen maar! Met meubels bijvoorbeeld. Zet een extra stoel neer, voeg een opvallende salontafel toe, of ga voor een ander tof statementstuk. Maak van je interieur een feestje

Mix van patronen

Patronen zijn een echte must wanneer je kies voor deze stijl. Je kan gaan voor 1 patroon, maar waarom niet mixen? Strepen, bloemen, geometrische vormen – gooi het allemaal door elkaar. Een mooie mix van patronen maakt jouw interieur levendig en uniek. Laat je creativiteit de vrije loop!

 

Kunst, kunst, kunst

Maximalisme en kunst gaan hand in hand. Hang niet één schilderij op, maar creëer een galerij aan de muur. Ga voor foto’s voor een persoonlijke touch of kies voor een opvallend kunstwerk dat meteen de aandacht trekt. Kunst is de kers op de taart van een maximalistisch interieur.

 

Decoratieve chaos

Laat de regels los en laat de decoratieve chaos zijn werk doen. Zet verschillende decoratieve items bij elkaar, van planten tot souvenirs van je laatste reis. Een beetje rommelig mag best, zolang het maar een doordachte chaos is.

 

Bij Woonboulevard Barendrecht vind je alles wat je nodig hebt voor een maximalistisch interieur. Duik in de wereld van kleur, meubels, patronen en kunst. Laat je inspireren en maak van jouw huis een plek waar jij je maximaal thuis voelt!

 

Benieuwd naar meer inspiratie? Lees meer op onze blogpagina of volg ons op Instagram

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Nieuw matras kopen? Gebruik deze tips!
Uitgerust wakker dankzij een geschikt matras
De mooiste slaapkamer meubels!
De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis: je komt er tot rust en doet energie op voor de volgende dag. Het kiezen van de juiste slaapkamer meubels is ...
5 tips voor het inrichten van een kleine ruimte
Een kleine leefruimte betekent niet altijd dat je moet inleveren op comfort en stijl. Wat ons betreft helemaal nooit! Een kleine ruimte vraagt om slimme keuzes. ...