Onze openingstijden

Maak je huis en tuin lente-proof

Krijg jij lentekriebels van een natuurlijke omgeving, ga je voor knallende kleuren of toch liever zachte pasteltinten? Nu we meer thuis zijn is dit is hét moment om aan de slag te gaan in je huis en tuin. Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw eigen voorjaarsmetamorfose.

Uitstellen van klusjes, herkenbaar?

Loop eens een rondje door je woning, gegarandeerd dat je verschillende onderhoudsklussen tegenkomt. Een muurtje verven, kitwerk bijwerken of de trap schilderen? Dit is hét moment om dit direct op te pakken! Het geeft een heerlijk gevoel als alles weer netjes is. Tip: dit seizoen zijn natuurlijke tinten en pastelkleuren een echte trend!

Fotobehang Esta Home 158907, Roobol. Nu €​143,55 (i.p.v. €159,50)

Klaar voor het voorjaar

Toe aan een andere sfeer in huis? Natuurlijke materialen passen prachtig bij de lente. Durf gebruik te maken van verschillende materialen en kleuren. De trend Scandinavian Spring zien we op dit moment veel. Een minimalistische sfeer met een mix van lichte houtsoorten en pasteltinten. Welkom lente!

3 Vazen Abigail, ​Xooon. €39,99

Tijd om de tuin in te gaan

Yes, we kunnen weer naar buiten! Maak het buiten net zo gezellig als binnen met trendy tuindecoratie en een stijlvolle loungeset. Zelfs als je geen groene vingers hebt, kun je er een sfeervol geheel van maken. Ga je voor een ​mediterrane​ sfeer of liever een ​duurzame ecotuin?

Tafel Bamboe Natural, Kwantum. €150,-
En nu aan de slag om van je huis en tuin een fijne plek te maken! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

De woonwinkels op Woonboulevard Barendrecht zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven.​​ ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
De juiste kleur voor humeur en interieur
Kleur is een krachtig middel en als het op de juiste manier gebruikt wordt, kan het een groots effect bereiken. Maar hoe kies je de juiste kleur? Heb ...
Tips: Zo creëer je rust in de slaapkamer
De slaapkamer is een plek van rust. Het is daarom ook erg belangrijk dat de kleuren en accessoires die je in deze ruimte plaatst rust uitstralen. Dat is ...
Neem jouw favoriete tuinitems, aardse tinten en natuurlijke materialen van buiten mee naar binnen!
Langzaam maar zeker worden de dagen kouder en korter, en dat betekent dat we steeds minder tijd gaan besteden in de tuin. Ben jij nog niet klaar om ...