Tijdelijke sluiting Woonboulevard Barendrecht

Helaas zijn we genoodzaakt Woonboulevard Barendrecht tot op heden te sluiten.

Het is wél mogelijk om online eten te bestellen, of af te halen bij Lunchroom Reijerwaard. #Steundehoreca. Bij de meeste winkels is het mogelijk om je online bestelde artikelen bij de ingang van de winkel af te halen.

Zo is het bij Kwantum mogelijk om online je bestelling te plaatsen en op een afgesproken tijdstip op te halen in de winkel. Zij zijn geopend voor het afhalen van (web)orders van maandag t/m zaterdag van 10.00u – 17.00u.

  • Nadat de bestelling online is gedaan, en er een bevestiging van de bestelling is gestuurd, krijgt de klant de mogelijkheid met een online planningstool een tijdslot van 15 minuten te kiezen voor afhalen.
  • Het afhalen gebeurt bij de voordeur.
  • Daarnaast kan de klant ook voor bezorgen kiezen.

BCC is open voor click & collect, reparaties en ophalen en afgeven van DHL pakketten. Bestellen gaat via de BCC site. Afhalen kan van ma t/m vr 10.00 – 18.00 uur en za van 10.00 – 17.00 uur. Het BCC pick-up point is bij de ingang van de winkel.

Orders kunnen ook nog thuis afgeleverd worden en geïnstalleerd door de expedite-afdeling of kleinere pakketten via DHL.

Veel van de winkels op Woonboulevard Barendrecht inspireren je online met de mooiste woonitems. Bekijk hier welke winkels er gevestigd zijn op de woonboulevard.

Blijf ons volgen via de website of onze social media kanalen voor eventuele updates. Hopelijk zien we je heel snel in goede gezondheid!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de Click & Collect voorwaarden van de andere winkels op de boulevard? Neem hiervoor contact op met de vestiging.