Het blijven uitdagende tijden, voor iedereen. We begrijpen uiteraard jouw zorgen met betrekking tot COVID-19. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers in de winkels staan zoals altijd voorop bij Woonboulevard Barendrecht.

Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM en willen we benadrukken dat een goede hygiëne belangrijk is om de verspreiding van dit virus te beperken. Het dragen van een mondkapje is verplicht in publieke binnenruimtes, ontsmet je handen bij binnenkomst en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Vanuit de Nederlandse overheid zijn de maatregelen opnieuw verder aangescherpt. Dat betekent o.a. voor de woonboulevard dat Lunchroom Reijerwaard in ieder geval tot en met 11 november haar deuren moet sluiten. Het is wél mogelijk om online eten te bestellen, of af te halen. #Steundehoreca.

Verder zijn de woonwinkels op Woonboulevard Barendrecht open, mét aangepaste tijden en een deurbeleid. Het complete overzicht van de winkels vind je hier. Op de winkelpagina’s staan alle actuele openingstijden en contactgegevens.

Blijf ons volgen via de website of onze social media kanalen voor eventuele updates!