Interieur inspiratie en meer...

Bekijk de blogs

Minimalistisch je huis versieren!

Ben jij net zo’n fan van de sfeervolle, donkere dagen als wij, maar houd je van een minimalistische uitstraling in huis? Met deze 3 tips breng je jouw huis in een gezellige stemming en laten wij zien hoe jij minimalistisch je huis kan decoreren.

De basics
Een minimalistische winter-look begint bij de basics: welke kleuren haal je in huis en welke materialen? Kies voor versieringen in neutrale kleuren zoals wit, beige en grijs. Voor een knusse look ga je daarnaast voor ruwe materialen zoals (onbehandeld) hout, glas en dennentakken.

Decoratie op een dienblad
Houd je van grote veranderingen, maar wil je het niet te bont maken? Kies jouw favoriete items uit en verzamel deze op een dienblad. Ga voor jouw favoriete accessoires en zachte verlichting. Zo blijft alle decoratie op één plek en overweldigt dit je décor niet.

Kaarsen
Last but not least: kaarsen! Kaarsen zorgen altijd voor een fijne sfeer in huis en ook rond de feestdagen kunnen deze niet ontbreken. Van mooie dinerkaarsen voor op de tafel tot grote stompkaarsen die je overal kwijt kan. Voor dat beetje extra sfeer kun je gaan voor een geurkaars met een winters geurtje of een mooie bijpassende kandelaar die goed binnen jouw interieur past!

Ga zelf aan de slag!
Tijdens de je vrije dagen, in het weekend of in de vakantie zelf aan de slag gaan met je interieur? Dat kan! Ga bijvoorbeeld aan de slag met een two tone kast of maak jouw eigen natuurlijke kandelaar. Ook met jouw eigen gemaakte interieur items kan je minimalistisch je huis versieren.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
4x rood voor in je interieur
Voeg rood toe in je interieur met deze tips.
Maximaal genieten in een maximalistisch interieur!
Less is more? Niet bij deze trend! Veel kleuren, gekke prints, opvallende meubels. In een maximalistisch interieur is niks te gek. Ben jij klaar om je ...
Zo creëer je de hotel chique stijl door heel het huis!
Een elegante woonkamer met een mix van antieke en moderne items, maar altijd met een stijlvolle en warme uitstraling. Dát is de hotel chique inrichting. ...