Onze openingstijden

Neem jouw favoriete tuinitems, aardse tinten en natuurlijke materialen van buiten mee naar binnen!

Langzaam maar zeker worden de dagen kouder en korter, en dat betekent dat we steeds minder tijd gaan besteden in de tuin. Ben jij nog niet klaar om afscheid te nemen van het buitenleven? Wij delen drie tips, zodat jij het gevoel van buiten zijn gewoon behoudt! 

Of je nu je favoriete buitenmeubelen naar binnen wil halen, je interieur zo wil inrichten dat het je ook binnen een buitengevoel kan ervaren, met deze drie tips creëer jij binnen no-time jouw favoriete ruimte in huis! Hoe je dat doet? Wij gingen samen met Nathalie (@binnen_bij_naat) op zoek naar items en tips.

Haal jouw favoriete tuinitems naar binnen

Wist jij dat je die ene comfortabele tuinstoel, dat luxe buitenservies en die fijne lamp die de donkerste zomeravonden verlichtte gewoon mee naar binnen kan nemen? Veel meubels en accessoires worden tegenwoordig gemaakt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk dat de meubelen van de juiste materialen gemaakt zijn. Check de artikelomschrijving of vraag het aan een van de specialisten in jouw favoriete winkel.

Stoel riet
Rieten stoel Kwantum

Speel met kleur!

Jouw interieur maak je helemaal compleet met de juiste kleuren! Van accessoires tot de kleuren op je muren, door aardse tinten te gebruiken zorg jij al snel voor een buitengevoel in je woonkamer. Ga voor donkergroene kussens, een bruin dekentje of kies bijvoorbeeld voor een stoer berenvel in een donkere kleur. Wedden dat dit binnen no-time jouw favoriete ruimte is?

Behang en kleed Kwantum
Kleed en behang Kwantum

Gebruik de juiste materialen

Hout, marmer, riet, allemaal materialen die je in de natuur terugvindt. Gebruik het in je interieur voor een toffe natuur look in jouw woon-, slaap- of badkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze rieten lamp van Lampidee? De winkels op Woonboulevard Barendrecht liggen vol met mooie items in allerlei soorten natuurlijke materialen!

Lamp Lampidee
Rieten lamp Lampidee

Haal jij dit jaar buiten naar binnen? Let dan dus goed op de materialen waar jouw meubels van gemaakt zijn. Combineer je favoriete items met de mooiste accessoires. Meer inspiratie opdoen? Wij delen de nieuwste woontrends, tips en tricks op ons Facebook en Instagramkanaal.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
DIY de winter door; natuurlijke kandelaars
De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel ...
DIY de winter door: Macramé hangspiegel
Deze Pinterest-waardige spiegel heb je vast wel voorbij zien komen op social media. Maar wist je ook dat deze eenvoudig zelf te maken is? Met maximaal 5 benodigdheden hangt deze ...
4x rood voor in je interieur
Voeg rood toe in je interieur met deze tips.