Interieur inspiratie en meer...

Bekijk de blogs

Neem jouw favoriete tuinitems, aardse tinten en natuurlijke materialen van buiten mee naar binnen!

Langzaam maar zeker worden de dagen kouder en korter, en dat betekent dat we steeds minder tijd gaan besteden in de tuin. Ben jij nog niet klaar om afscheid te nemen van het buitenleven? Wij delen drie tips, zodat jij het gevoel van buiten zijn gewoon behoudt! 

Of je nu je favoriete buitenmeubelen naar binnen wil halen, je interieur zo wil inrichten dat het je ook binnen een buitengevoel kan ervaren, met deze drie tips creëer jij binnen no-time jouw favoriete ruimte in huis! Hoe je dat doet? Wij gingen samen met Nathalie (@binnen_bij_naat) op zoek naar items en tips.

Haal jouw favoriete tuinitems naar binnen

Wist jij dat je die ene comfortabele tuinstoel, dat luxe buitenservies en die fijne lamp die de donkerste zomeravonden verlichtte gewoon mee naar binnen kan nemen? Veel meubels en accessoires worden tegenwoordig gemaakt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk dat de meubelen van de juiste materialen gemaakt zijn. Check de artikelomschrijving of vraag het aan een van de specialisten in jouw favoriete winkel.

Stoel riet
Rieten stoel Kwantum

Speel met kleur!

Jouw interieur maak je helemaal compleet met de juiste kleuren! Van accessoires tot de kleuren op je muren, door aardse tinten te gebruiken zorg jij al snel voor een buitengevoel in je woonkamer. Ga voor donkergroene kussens, een bruin dekentje of kies bijvoorbeeld voor een stoer berenvel in een donkere kleur. Wedden dat dit binnen no-time jouw favoriete ruimte is?

Behang en kleed Kwantum
Kleed en behang Kwantum

Gebruik de juiste materialen

Hout, marmer, riet, allemaal materialen die je in de natuur terugvindt. Gebruik het in je interieur voor een toffe natuur look in jouw woon-, slaap- of badkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze rieten lamp van Lampidee? De winkels op Woonboulevard Barendrecht liggen vol met mooie items in allerlei soorten natuurlijke materialen!

Lamp Lampidee
Rieten lamp Lampidee

Haal jij dit jaar buiten naar binnen? Let dan dus goed op de materialen waar jouw meubels van gemaakt zijn. Combineer je favoriete items met de mooiste accessoires. Meer inspiratie opdoen? Wij delen de nieuwste woontrends, tips en tricks op ons Facebook en Instagramkanaal.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Maximaal genieten in een maximalistisch interieur!
Less is more? Niet bij deze trend! Veel kleuren, gekke prints, opvallende meubels. In een maximalistisch interieur is niks te gek. Ben jij klaar om je ...
Zo creëer je een landelijk interieur
De landelijke inrichting is én blijft een van de meest voorkomende stijlen in het interieur. De rust en warmte van het platteland, die willen we allemaal ...
Thuiswerken in stijl
Thuiswerken kan ook stijlvol, comfortabel en inspirerend zijn. ​Een goede werkplek in huis stimuleert de creativiteit en concentratie. Laat je inspireren om je (werk)dag nog leuker te maken!