Bekijk de openingstijden

Samenwonen: waar let je op?

Gefeliciteerd, jullie gaan samenwonen! Een spannende, maar zeker een mooie stap. Omdat samenwonen meer is dan verhuizen, lees je hier hoe je samen het interieur bepaalt. Zo genieten jullie ultiem van dit nieuwe hoofdstuk in jullie relatie.

Goede kwaliteit meubels

Jonge samenwoners, we beginnen bij jullie! Erg veel meubels zijn er misschien nog niet en sommige stukken zijn tweedehands aangeschaft. Helemaal niks mis mee! Integendeel. Wel willen we je vertellen dat sommige meubels wel de investering waard zijn. Overleg waar jullie in willen investeren. Dat kan een bank of eettafel zijn. Misschien op maat gemaakte gordijnen. 

Zorg dat jullie het helemaal eens zijn over de investering en dat het echt lang mee gaat. Dan pas geniet je er echt van!

woonboulevard barendrecht samenwonen tips

Maak keuzes

Natuurlijk denken we ook graag mee met de love birds die al jaren geleden officieel uitgevlogen zijn. Je hebt een vaste baan, een mooi huis en recentelijk ook de liefde gevonden. En nu is het tijd om samen te wonen. Zoals gezegd komt er meer bij samenwonen kijken dan je misschien dacht. Samenwonen is samen je draai ontdekken en dat doe je het beste met een gedeeld interieur. Dat betekent niet dat je alles de deur uit moet doen. Houd goede meubels in huis, mix en match wat je hebt en maak het af met een nieuw matras en decoratieve items. Creëer een nieuwe sfeer met (vloer)kleden, kussens, planten en andere elementen. Welk interieur weerspiegelt nou echt jullie relatie?

Ga woonwinkelen

In welke fase jullie ook zitten, is de algemene tip: ga samen shoppen voor je nieuwe items. Maak er een uitje van: woonwinkelen en inspiratie opdoen is hartstikke leuk! Op Woonboulevard Barendrecht helpen we je graag verder. Kom langs voor advies van experts. Zo komen jullie tot een interieur waar jullie je thuis voelen. Zo geniet je pas echt van elkaar. 

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Maak je huis en tuin lente-proof

Uitstellen van klusjes, herkenbaar?

Loop eens een rondje door je woning, gegarandeerd dat je verschillende onderhoudsklussen tegenkomt. Een muurtje verven, kitwerk bijwerken of de trap schilderen? Dit ...

Wat is de beste BBQ?

Barbecuen doe je met houtskool of gas. De keus voor gas of houtskool is persoonlijk, praktisch en afhankelijk van je smaak. Wanneer je houdt van een ...

4x rood voor in je interieur

Pop that colour! Wil je rood aan je interieur toevoegen? Dat kan! Maak rood de basiskleur van je interieur of pak het ...