Scoor alles waar jij blij van wordt!

Meer over de Summer Sale

Zo houd je de gezelligheid in huis na de feestdagen!

De feestdagen zijn voorbij, de cadeautjes zijn uitgepakt, en de feestelijke versieringen zijn weer naar zolder. Zonder een boom vol lichtjes en kerstitems missen veel mensen de sfeer in huis. Logisch, maar niet nodig. In deze blog delen we vier tips om ook na de feestdagen te blijven genieten van een knus thuis. Van betoverende verlichting tot gezellige hoekjes en natuurlijke elementen; ontdek hoe je het hele jaar door de magie van de feestdagen in huis houdt!

1. Ga voor kaars en sfeerlicht

December is lichtjesmaand. Buiten, in de boom en thuis. Sfeerverlichting zorgt voor warmte en een knus gevoel en dat wil je vasthouden. De belangrijkste tip: zet het grote licht niet aan. Verlicht in plaats daarvan je huis met sfeerverlichting, (geur)kaarsen en gloeilampen. Experimenteer met de juiste hoeveelheid verlichting en plekken in huis. Zo ontdek je wat jij het fijnst en sfeervolst vindt. 

2. Gezellige hoekjes in huis

Kerstboom eruit, knus hoekje erin! Blijf genieten van gezellige hoekjes in huis waar je ontspant met een boek en warme chocolademelk. Met de juiste cosy items ben je de kerstboom snel vergeten. Denk aan een teddy stoel omringd door warme kaarsen en bedekt met zachte kussens en warme dekens. 

3. Groen naar buiten, groen naar binnen

Door de kerstboom weg te halen verdwijnt in één keer een hoop groen in huis. Het perfecte moment om nieuwe natuur naar binnen te halen dus! Nu hoef je de kerstboom niet te vervangen voor een andere boom, maar denk eens aan kleinere groene toevoegingen. Zoals verse bloemen in een vaas, een aantal groene kamerplanten verspreid door de ruimte of kruidenplanten in de keuken. Groene elementen brengen niet alleen natuur en leven in huis. Ze zorgen ook voor een verfrissend en rustgevend effect.

4. Jaarrond een gezellige eettafel

De eettafel is in veel huishoudens een centraal punt tijdens de feestdagen. Met simpele tafeldecoraties en gezellig servies is jouw eettafel jaarrond een centraal punt in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bos bloemen of een dienblad met kaarsen, dennenappels en lichtjes? De keuze voor de eettafel is reuze! Ga voor een styling die past bij jouw interieur en maak van de eettafel een eyecatcher waar je ook nog eens heerlijk kan dineren.

Of je nu kiest voor de romantiek van kaarslicht, de kalmte van natuurlijke elementen, of de gezelligheid van een gestylede eettafel… Op Woonboulevard Barendrecht vind je het allemaal! Laat je inspireren door de collecties in de winkels en maak van je huis het hele jaar door een sfeervolle, comfortabele plek.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Samenwonen: waar let je op?
Gefeliciteerd, jullie gaan samenwonen! Een spannende, maar zeker een mooie stap. Omdat samenwonen meer is dan verhuizen, lees je hier hoe je samen het interieur bepaalt. ...
DIY de winter door; natuurlijke kandelaars
De donkere dagen vragen om sfeervolle kaarsen! Speel in op de laatste trends door natuurlijke en duurzame producten te gebruiken en creëer een knus gevoel ...
5 tips voor het inrichten van een kleine ruimte
Een kleine leefruimte betekent niet altijd dat je moet inleveren op comfort en stijl. Wat ons betreft helemaal nooit! Een kleine ruimte vraagt om slimme keuzes. ...