Openingstijden

Kamperen in eigen tuin!

Uren reizen om een vakantiegevoel te creëren? Dat is helemaal niet nodig! Wat dacht je van kamperen in jouw eigen tuin? Een ontzettend leuke manier om de zomerse dagen te vieren. Zet de tent op en maak er (met de kids) een feestje van! 

Buitengewoon gezellig

Kamperen betekent vaak ook gezelschap. Ideaal is een buitentafel waar je uren ouderwets spelletjes aan kunt doen. Of wat dacht je van een middagje frisse smoothies maken? Daarna gezellig rond de tafel om ervan te genieten!

SenS-Line picknickset, Leen Bakker. €289,-

Grillen, bakken en braden

De lange zomerdagen vieren we buiten. Passend bij deze dagen is toch wel echt de BBQ. Op open vuur, met een gasbarbecue of op kolen, je kunt de lekkerste gerechten klaarmaken. We denken vaak aan vlees, maar probeer ook eens wat geroosterde groenten, een visje óf pizza. Presenteer bijgerechten zoals salades en fruit in kleurrijke schalen, dat ziet er direct feestelijk uit. Eet smakelijk!

 

Elektrische barbecue, BCC. €39,99

Me-time 

Boekje lezen, badderen, muziekje op. Tijd voor jezelf! Tijdens het kamperen mag je ook best even wat tijd voor jezelf nemen. Droom heerlijk weg in een schommel of neem lekker plaats onder de parasol. Vergeet niet jouw favoriete muzieklijst samen te stellen. Ga je voor jazzy sounds of summer classics? Sit back and relax!

Links: Rustic Rattan Ibiza Swing, Maison! €199,-
Rechts: Tropical Palm Leaf Parasol, Maison! €139,-

Geniet met elkaar van een heerlijke thuisvakantie. Het echte kampeergevoel komt als je ’s morgens wakker wordt van de fluitende vogeltjes. Veel plezier! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

De woonwinkels op Woonboulevard Barendrecht zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven.​​ ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Kamperen in eigen tuin!
Uren reizen om een vakantiegevoel te creëren? Dat is helemaal niet nodig! Wat dacht je van kamperen in jouw eigen tuin? Een ontzettend leuke manier ...
Tips: Zo creëer je rust in de slaapkamer
De slaapkamer is een plek van rust. Het is daarom ook erg belangrijk dat de kleuren en accessoires die je in deze ruimte plaatst rust uitstralen. Dat is ...
Samenwonen: waar let je op?
Gefeliciteerd, jullie gaan samenwonen! Een spannende, maar zeker een mooie stap. Omdat samenwonen meer is dan verhuizen, lees je hier hoe je samen het interieur bepaalt. ...