Oktober Woonmaand!

De dagen worden korter en de temperaturen zakken, we maken ons op om na een heerlijke zomer weer vaker binnen te zijn. De hoogste tijd om het weer lekker gezellig te maken in huis…

Op Woonboulevard Barendrecht vind je de nieuwste woontrends voor dit najaar, dus laat je inspireren door de meest in het oog springende collecties voor elke stijl. Bij Woonboulevard Barendrecht slaag je altijd! Daar word je toch blij van?

Deze Oktober Woonmaand staat in het teken van sprankelende nieuwe woontrends, trendkleuren, inspiratie én (win)acties van allerlei winkels op de Woonboulevards. En daarnaast verloten wij deze maand een waanzinnige prijs: een interieuradvies + shoptegoed t.w.v. € 250,-!

Maak kennis met de interieurstyliste…

Interieurstyliste Jennifer Dirkse van JDinterieur geeft de gelukkige winnaar een interieuradvies.

Via ons Instagram kanaal kan je kans maken op deze waanzinnige prijs. Wij vragen onze volgers een foto van de ruimte die wel wat styling kan gebruiken, te delen op hun profiel of in de stories. Vervolgens kiezen wij een winnaar en neemt Jennifer contact met de winnaar op.

Jennifer zal aan de hand van dit (video)gesprek een moodboard + shoppinglijst maken. Indien gewenst spreekt Jennifer met de winnaar af en gaan zij samen leuke items shoppen van de wooncheque t.w.v. € 250,-.

Bekijk hier de actievoorwaarden die van toepassing zijn op deze winactie.