Openingstijden
Maandag13.00 - 17.30 uur
Dinsdag09.30 - 17.30 uur
Woensdag09.30 - 17.30 uur
Donderdag09.30 - 17.30 uur
Vrijdag09.30 - 21.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten

Contactgegevens

Zitwel (Ingang Mooi en More)
Escudostraat 7
2991 XV Barendrecht
010 – 456 72 80
info@zitwel.nl

Zitwel

Grootste zitspeciaalzaak van de Randstad
ZitWel is de grootste relax zitspeciaalzaak van de Randstad. Wij beschikken over een grote variatie in maatvoeringen. Daardoor hebben wij een passende relaxfauteuil of -bank voor iedereen, ongeacht budget, lengte of postuur.

Onze collecties
Onze stoelen en banken zijn eigentijds in stijl, kleur en zelfs op maat gemaakt. Inclusief eindeloze keuzemogelijkheden zoals geïntegreerde verwarming, massagefunctie, opstahulp, uniek kantelmechanisme en vanzelfsprekend een uitgebreide collectie aangename leren en stoffen bekleding. Bovendien beschikken wij als geselecteerd Stressless dealer over een ruime studio met heerlijk stijlvol Scandinavisch zitcomfort. Dagelijks zien wij met veel plezier mensen ontspannen in onze showroom. Kom ook eens vrijblijvend ervaren wat onze vakkennis voor jou kan betekenen.

Onze service
In de grote en gezellige showroom van ZitWel kun je rustig en vrijblijvend rondkijken. Wij adviseren je graag en nemen daar de tijd voor. Onze betrokken adviseurs luisteren naar je persoonlijke wensen, verdiepen zich in je interieurstijl en voorwaarden om comfortabel te zitten. Bij ZitWel kun je rekenen op vakkundig en eerlijk ergonomisch advies. Zo kies je altijd de stoel die perfect bij je past. Wij staan bekend om onze flexibele en loyale service. Inclusief advies aan huis en vrijblijvende ophaalservice. Bovendien is onze collectie snel leverbaar.

Op zoek naar eindeloze ontspanning? Plan snel je adviesafspraak! (link naar https://www.zitwel.nl/contact/)