Openingstijden
Maandag09.30 - 17.30
Dinsdag10.00 - 17.30
Woensdag10.00 - 17.30
Donderdag10.00 - 17.30
Vrijdag10.00 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00
ZondagGesloten

Contactgegevens

Sanistunter
Van ’t Hoffstraat 22
2991 XP Barendrecht
0180 237 070
barendrecht@sanistunter.com

Sanistunter

Sanistunter is een landelijke franchiseformule op het gebied van complete badkamers, sanitair en tegels. Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf en streven ernaar ons door heel Nederland te vestigen, zodat wij het hele land kunnen bedienen. In onze luxueuze badkamer-showrooms tonen wij u altijd de laatste trends op het gebied van badkamers en sanitair. Hier kunt u rijkelijk inspiratie opdoen en de verschillende mogelijkheden op het gebied van badkamers zelf ervaren en vergelijken.

In de ruim opgezette en sfeervolle Sanistunter Barendrecht showroom ontdekt u qua design en merken een breed assortiment sanitair en tegels. U krijgt hier deskundig advies op maat van onze Sanistunter experts. Wij helpen u uw droombadkamer te realiseren, die compleet op uw wensen aansluit. Wij nemen de tijd en doormiddel van ons 3D programma krijgt u op voorhand een duidelijk beeld van wat u mag verwachten.

Wij hebben voor u een aantal belangrijke punten onder elkaar gezet:

·       LUXUEUZE BADKAMER-SHOWROOM
·       GESPECIALISEERD IN MAATWERK
·       LUXE DESIGN BADKAMERS
·       SANITAIR VAN A-MERKEN
·       DESKUNDIG ADVIES VAN ERVAREN BADKAMERSPECIALISTEN
·       GRATIS 3D ONTWERP
·       LAAGSTE PRIJSGARANTIE
·       INSTALLATIE EN MONTAGE MOGELIJK

Ontdek nu ons A-merk assortiment in Barendrecht en stel zelf uw kleuren en stijl samen. Wij ontvangen u graag in onze nieuwe showroom, met een kop koffie, thee of een glas fris.