Openingstijden
Maandag10.00 - 17.30 uur
Dinsdag10.00 - 17.30 uur
Woensdag10.00 - 17.30 uur
Donderdag10.00 - 17.30 uur
Vrijdag10.00 - 17.30 uur
Zaterdag10.00 - 17.30 uur
Zondag11.00 - 17.30 uur

Contactgegevens

Montèl Barendrecht
Escudostraat 23
2991 XV Barendrecht
0180 – 749 003

Montèl

De grootste zitspecialist van Nederland!
Droom jij al een tijdje van een nieuwe zithoek? Kom dan snel eens langs bij Montèl Barendrecht! Van banken tot fauteuils, vloerkleden en meer, met een uitgebreide collectie bieden zij altijd het zitmeubel dat bij jou past. Doordat elke bank naar eigen wens samen te stellen is, maak je met gemak van jouw bank jouw eigen Montèl. Geef jouw eigen draai aan de bekleding, zithoogte, pootjes en opstelling en creëer een zithoek waar je nooit meer weg wilt!

De bank is mooi, de prijs nog mooier
Wat Montèl belangrijk vindt? Kwalitatief goede producten, een geweldige uitstraling en een betaalbaar product. De collectie wordt volledig in eigen hand gehouden. Hierdoor biedt Montèl topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs. Helemaal mooi zijn de banktoppers. Banken die binnen 2 weken* bij jou in huis staan. Uiteraard tegen een voordelige banktopperprijs.

Elke Montèl wordt met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en gemaakt. Zo werken we er iedere dag met veel liefde en vakmanschap aan om onze klanten blij te maken. Daardoor garanderen we de beste kwaliteit. Je krijgt zelfs 5 jaar garantie; 3 jaar meer dan de standaard in de meubelbranche.

Vakkundig advies en uitgebreide service
Bij Montèl ben je altijd verzekerd van deskundig advies dat volledig afgestemd is op jouw wensen omtrent zitcomfort, lichaam én interieurstijl. We inspireren en helpen je graag met het maken van de juiste keuzes om zo tot jouw ideale Montèl te komen. Daarnaast denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld door samen te sparren over hoe het zitmeubel past in jouw interieur. Door online een afspraak te maken, kunnen wij ons voorbereiden op jouw komst en weten we zeker dat alle tijd voor jou is vrijgemaakt.

Laat je inspireren
Voordat je langskomt op Woonboulevard Barendrecht inspiratie opdoen? Dat kan! Vraag gratis het Montèl magazine aan of neem een kijkje op onze socials.

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid