Openingstijden
Maandag10.00 - 18.00 uur
Dinsdag10.00 - 18.00 uur
Woensdag10.00 - 18.00 uur
Donderdag10.00 - 18.00 uur
Vrijdag10.00 - 21.00 uur
Zaterdag10.00 - 18.00 uur
Zondag12.00 - 18.00 uur

Contactgegevens

KeukenConcurrent Barendrecht
Pesetastraat 10
2991 XT Barendrecht
010 – 292 93 79
barendrecht@keukenconcurrent.nl

KeukenConcurrent

Al méér dan 20 jaar gegarandeerd de laagste prijs.
KeukenConcurrent koopt jouw keuken rechtstreeks bij de fabriek in. Het voordeel is voor jou, waardoor je gegarandeerd de laagste prijs betaalt!

Ons assortiment 
KeukenConcurrent verkoopt alleen apparatuur van topmerken, zoals Whirlpool, Bauknecht en Bora. Ook de kasten zijn van een topkwaliteit en hebben een draagvermogen tot wél 80kg! Bovendien zijn de kasten al helemaal voorgemonteerd. En niet te vergeten: de goed opgeleide monteurs komen jouw keuken vakkundig leveren en plaatsen.

Onze service
Kortom, alles wordt voor je geregeld, vanaf het moment dat je binnenstapt tot en met de oplevering. Service is voor KeukenConcurrent minstens zo belangrijk als de prijs. Om de uitstekende service te onderstrepen is KeukenConcurrent erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

KeukenConcurrent vertaalt uw wensen naar uw ideale keuken
Jouw keuken wordt op basis van jouw wensen en mogelijkheden samengesteld. Dat blijkt wel uit de volgende punten:

  • De adviseur zet jouw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt jouw nieuwe keuken echt tot leven. Je kunt er als het ware al doorheen lopen.
  • De keukenruimte wordt bij jou thuis exact inmeten. Pas dan wordt het leidingschema en technisch ontwerp gemaakt. Jouw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kun je zeker van zijn!
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering wordt de keuken gecheckt op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen.
  • De eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken wordt direct een oplossing gezocht.
  • Is jouw droomkeuken eenmaal in gebruik en loop je toch nog tegen bepaalde zaken aan? Het servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.