Openingstijden
Maandag12.00 - 18.00 uur
Dinsdag10.00 - 18.00 uur
Woensdag10.00 - 18.00 uur
Donderdag10.00 - 18.00 uur
Vrijdag10.00 - 18.00 uur
Zaterdag10.00 - 18.00 uur
Zondag12.00 - 18.00 uur

Contactgegevens

KeukenConcurrent Barendrecht
Pesetastraat 10
2991 XT Barendrecht
010 – 292 93 79
barendrecht@keukenconcurrent.nl

KeukenConcurrent

Al méér dan 20 jaar gegarandeerd de laagste prijs.

KeukenConcurrent koopt uw keuken rechtstreeks bij de fabriek in. Het voordeel is voor u, waardoor u gegarandeerd de laagste prijs betaalt! KeukenConcurrent verkoopt alleen apparatuur van topmerken, zoals Whirlpool, Bauknecht en Bora. Ook de kasten zijn van een topkwaliteit en hebben een draagvermogen tot wél 80kg! Bovendien zijn de kasten al helemaal voorgemonteerd. En niet te vergeten: de goed opgeleide monteurs komen uw keuken vakkundig leveren en plaatsen. Kortom, alles wordt voor u geregeld, vanaf het moment dat u binnenstapt tot en met de oplevering. Service is voor KeukenConcurrent minstens zo belangrijk als de prijs. Om de uitstekende service te onderstrepen is KeukenConcurrent erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

KeukenConcurrent vertaalt uw wensen naar uw ideale keuken
Uw keuken wordt op basis van uw wensen en mogelijkheden samengesteld. Dat blijkt wel uit de volgende punten:

  • De adviseur zet uw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt uw nieuwe keuken echt tot leven. U kunt er als het ware al doorheen lopen.
  • De keukenruimte wordt bij u thuis exact inmeten. Pas dan wordt het leidingschema en technisch ontwerp gemaakt. Uw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kunt u zeker van zijn!
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering wordt de keuken gecheckt op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen.
  • De eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken wordt direct een oplossing gezocht.
  • Is uw droomkeuken eenmaal in gebruik en loopt u toch nog tegen bepaalde zaken aan? Het servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.