LEES MEER

De leukste woontrends van 2019

De feestdagen staan voor de deur en 2019 is in zicht. Laten we van 2019 een feestje maken met warme kleuren, vrolijke prints en we keren weer terug naar de jaren ‘30. We hebben de woontrends voor 2019 voor je op een rijtje gezet.

Warme kleuren

Deze kleur laat zelfs in de wintermaanden het zonnetje in huis schijnen. In 2019 is okergeel dé kleur voor in huis. Op de muur of zelfs als kleur van de bank. Naast okergeel gaan we ook steeds meer andere warme, felle kleuren zien. Denk aan diep dondergroen en intens blauw.

Vrolijke prints

Van bloemen tot een grafische print. In 2019 mag het allemaal. Combineer een bloemenbehang met een gekleurde muur voor een extra vrolijk effect. Wij zijn fan van deze toffe printjes die je onder andere shopt bij de Kwantum en de Leen Bakker! Op de muur of als print van gordijnen en meubels. 

Terug naar de jaren ’30

Waan je in een hotellobby uit de jaren ’30. Behang met een print, gouden elementen en fluweel.  Terug naar de jaren ‘30 maar in 2019 ben jij de trendsetter met deze elementen in je huis! 

Winkelpagina

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Paastafel dekken: vier ideeën

Denk aan Pasen en je denkt aan een paasontbijt, een paastafel, paastakken en o ja, chocolade-eitjes! Pasen is een echt feest om de tafel zo creatief ...

Nieuw matras kopen? Gebruik deze tips!

Lekker slapen, geen rug- of nekpijn én uitgerust wakker worden: dat verdien je! Met een nieuw matras krijg je dat. Je concentratie is beter, je bent ...

Samenwonen: waar let je op?

Goede kwaliteit meubels

Jonge samenwoners, we beginnen bij jullie! Erg veel meubels zijn er misschien nog niet en sommige stukken zijn tweedehands ...