LEES MEER

Drie tuintrends voor 2019

Het voorjaar is het moment om te genieten van je tuin. De warme zon, fluitende vogels en de heerlijke lentegeur. Met deze drie tuintrends blijf je met nog meer liefde in je tuin zitten.

Elk jaar zijn er veel trends voor je tuin. Ook dit jaar zijn er weer meer dan genoeg trends waarmee je je tuin verfraait. In dit blog vind je er alvast drie. Met kleine aanpassingen, wat accessoires en kleurgebruik zorg je voor een makkelijke opknapbeurt van je tuin. En dat zonder grote veranderingen aan te brengen. Hoe fijn is dat?

Veel groen

Het klinkt logisch: veel groen in je tuin. Maar in veel tuinen liggen nog tegels. Weg ermee! Vanzelfsprekend zijn zoveel mogelijk planten en bloemen altijd een goed idee. Gebruik natuurlijke materialen zoals hout en riet om je tuin écht een tuin te maken. Mix veel groen met andere natuurlijke kleuren zoals bruin. Maak gebruik van vlonders of houten vloeren. Zo creëer je je eigen natuurgebied.

 vlonder-groene-tuin-voorjaarstrend-tuinieren-woonboulevard-barendrecht-tuintrends-2019

Pastelkleuren

Pastelkleuren geven je tuin een romantische feel. Ze helpen je ontspannen en genieten. Kleuren waarmee je aan de dagelijkse drukte ontsnapt. Laat de kleuren terugkomen in kussens, bloemen of een buitenkleed. Een item maakt al een groot verschil in de look en feel van je tuin.

tuin tips tuinieren zitten in je achtertuin woonboulevard barendrecht lente in je tuin

Decoreer je tuin

Accessoires zorgen voor sfeer, ook in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een vrolijke parasol om veilig in de zon te zitten, een buitenvloerkleed met een opvallende print of gezellige sierkussens.

buitenvloerkleed leen bakker hip vloerkleed woonboulevard barendrecht inspiratie voorjaar
Foto: Leen Bakker

Al jouw tuintrends

Alles voor jouw tuintrends vind je op Woonboulevard Barendrecht! Kom langs voor advies en inspiratie. Bekijk onze openingstijden en parkeermogelijkheden.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Zo maak je van je tuin een buitenthuis

Relaxen en loungen
Een lekker drankje, een goed boek en de zon op je huid: dat is pas écht genieten! Nestel jezelf op een ...

Opruimtips: wees rommel de baas!

Een eettafel wordt omgetoverd tot administratiekantoor, een trap die ineens dienst doet als wasmand of de la in je keuken die ineens een medicijnkastje is geworden. ...

Kamperen in eigen tuin!

Buitengewoon gezellig

Kamperen betekent vaak ook gezelschap. Ideaal is een buitentafel waar je uren ouderwets spelletjes aan kunt doen. Of ...