LEES MEER

Dit zijn dé woontrends van 2020

Een nieuw jaar brengt ook nieuwe woontrends met zich mee. We gaan weer veel vernieuwing zien in 2020 op het gebied van materialen, kleuren en verschillende stijlen. Ontdek hier een aantal inspirerende trends die al veel op de woonboulevard te zien zijn!

Natuurlijke materialen

Aandacht voor het milieu gaat een steeds belangrijkere rol spelen, dit is ook terug te zien in het interieur. We kiezen steeds meer voor duurzame, natuurlijke materialen. Met deze stijl haal je de natuur in huis, wat zorgt voor een hele fijne rustige sfeer.

Leen Bakker collectie

Traditionele details

Oud wordt nieuw! Het combineren van moderne en klassieke elementen gaan we dit jaar nog meer zien. Deze traditionele stijl wordt vooral vormgegeven in decoratie. ‘Oma Chic’ en de ‘Mid-century’ stijl uit 1946 is weer helemaal hot. 

Frans design

Deze romantische en luxe woonstijl is ontzettend populair. In een Frans interieur zie je vooral elegante vormen, brocante meubels en veel decoraties zoals bloemen en beeldjes. Een hele sfeervolle en warme sfeer!

Rivièra Maison collectie, te koop bij Maison Barendrecht

Bijzondere texturen

Metalen roosters, verbrijzeld glas, koperen details en ruw uitgehouwen houtwerk. Steeds meer zien we dit soort accenten terug in meubels. Door deze bijzondere texturen worden meubels echte eyecatcher in het interieur!

Genoeg inspiratie opgedaan? Tot snel op Woonboulevard Barendrecht! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Tien wooncadeau’s voor onder de boom!

Een mooi servies voor je schoonmoeder, een gouden bestek voor je zus en misschien maak je je moeder wel helemaal gelukkig met een palmbomen kussen. Veel plezier met shoppen ...

Een kleurrijk interieur voor creatieve persoonlijkheden

Interieur
Het grootste risico van een zo’n creatief interieur is chaos. Het interieur kan snel rommelig en druk overkomen als er verkeerde combinaties worden gemaakt. ...

Nieuw matras kopen? Gebruik deze tips!

Lekker slapen, geen rug- of nekpijn én uitgerust wakker worden: dat verdien je! Met een nieuw matras krijg je dat. Je concentratie is beter, je bent ...