Onze openingstijden

De trends van dit najaar!

De winter is begonnen! De winkels op Woonboulevard Barendrecht liggen vol nieuwe items en inspireren je met de tofste trends. Dé trends van dit najaar zijn bruin, vintage en Modern Rustic. Wij zijn fan en delen er graag wat meer over met je! 

 

Bruin
Bruin is dé trendkleur van dit najaar! Deze stoere en stevige kleur brengt rust in huis en geeft een geborgen gevoel. Met deze veelzijdige kleur kan je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een bruine muur, een decoratief bruin kussentje op de bank, een lichtbruine bijzettafel of combineer bruin met metaal zoals bij deze kast. Ga je voor een volledig bruin interieur? Kies dan voor natuurlijke materialen. Zo creëer je eenheid in de ruimte, zonder dat het te eentonig oogt. 

Bruin interieur
Bruin interieur

 

Vintage
Die tafel met een krasje erin, het nachtkastje van je grootmoeder waarvan de lijnen net niet recht lopen, ze mogen allemaal weer van zolder gehaald worden! Deze herfst is vintage weer helemaal trendy. Ga voor een aantal mooie items van duurzaam hout en combineer deze met moderne accessoires, of kies juist voor een modern interieur met vintage accenten

Vintage interieur
Vintage interieur

 

Modern Rustic
Rust en natuurlijke materialen. Dat zijn twee belangrijke elementen die we terugzien in de trends van dit jaar, zo ook in de trend Modern Rustic. Creëer rust in huis door te focussen op structuur met bijvoorbeeld tegels op de muur, gestikte patronen in textiel, of ga juist voor houten meubels.

Modern Rustic interieur

 

Combineer verschillende trends
Natuurlijke materialen en aardse kleuren staan centraal in de trends van dit najaar. Daarom zijn deze trends ideaal om met elkaar te combineren. Een vintage of retro eikenhouten tafel is hier een goed voorbeeld van: ga voor een donkerbruine variant met een opvallende structuur, en combineer deze met moderne elementen om het modern rustieke gevoel te integreren in jouw interieur. 

Wil jij weten hoe je deze trends in huis haalt? Wij nemen je samen met Nathalie (@binnen_bij_naat) op Instagram mee naar de woonboulevard, waar je alles kan vinden om jouw herfst interieur compleet te maken! 

Laat je inspireren

Waar kies jij voor dit seizoen? Welke trends en kleuren geven jouw huis een opfrisser? Met onze tips krijg je spontaan zin om de keuken in te duiken, te genieten in je prachtige tuin en om gezellig met je gezin op de bank te ploffen.
Samenwonen: waar let je op?
Gefeliciteerd, jullie gaan samenwonen! Een spannende, maar zeker een mooie stap. Omdat samenwonen meer is dan verhuizen, lees je hier hoe je samen het interieur bepaalt. ...
4x rood voor in je interieur
Voeg rood toe in je interieur met deze tips.
De juiste kleur voor humeur en interieur
Kleur is een krachtig middel en als het op de juiste manier gebruikt wordt, kan het een groots effect bereiken. Maar hoe kies je de juiste kleur? Heb ...