Black Friday acties

Waanzinnig veel producten, waanzinnig veel voordeel op de Black Friday deals van Woonboulevard Barendrecht! Droom jij al jaren van een nieuwe slaapkamer of staat het al een tijdje op jouw to-do list om de accessoires in de woonkamer te veranderen? Houd onze socials in de gaten voor een Black Friday winactie!

Black Friday bij Sanistunter
Profiteer van 2 keer 21% BTW korting bij Sanistunter en krijg een gratis smart TV!*

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Lampidee steunt het Ronald McDonald Kinderfonds
Dit jaar kiest Lampidee voor verantwoord ondernemen en geven zij geen extra kortingen. In plaats daarvan doneren zij bij elke aankoop die wordt gedaan 10% van het aankoopbedrag aan het Ronald McDonald Kinderfonds!* Droom jij al een tijdje van een nieuwe lamp? Dan is dit jouw kans om hem te kopen en dit geweldige doel te steunen. Samen kunnen we het verschil maken en zorgen we ervoor dat zieke kinderen dicht bij hum familie kunnen blijven.

*De actie loopt t/m maandag 26 november.

De beste Black Friday deals
Benieuwd naar de Black Friday deals van jouw favoriete winkel? Ga via de winkelpagina naar de website van de betreffende winkel en bekijk de acties!

Volg ons op social media
Mis niks meer en blijf dagelijks up-to-date van alle deals via ons Instagram– en Facebook kanaal! Houd de socials in de gaten voor een Black Friday winactie.