Actievoorwaarden winactie Oktober Woonmaand

Barendrecht, 1 oktober 2021

Het is weer Oktober Woonmaand op Woonboulevard Spijkenisse! Dat betekent, nieuwe collecties, leuke woonaccessoires en toffe prijzen. Deze Oktober Woonmaand maak je kans op een interieuradvies +
€ 250,- shoptegoed!

Van 1 tot en met 31 oktober 2021 kan je deelnemen aan de winactie. Deel via Instagram een foto van de ruimte die wel wat styling kan gebruiken op je profiel of in je stories en tag @woonboulevardbarendrecht. Aan het eind van de maand maken we via Instagram de winnaar bekend en neemt Jennifer (interieurstyliste) contact met de winnaar op. Ga naar https://www.woonboulevard-barendrecht.nl/woonmaand/ voor meer informatie. Deze actie word je aangeboden door Woonboulevard Barendrecht en is geldig van 1 oktober 2021 t/m 31 oktober 2021.

Actievoorwaarden

De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de genoemde prijs.

Deelnemers maken kans op een interieuradvies van Interieurstyliste Jennifer Dirkse van JDinterieur. Jennifer neemt contact met de winnnaar op en zal aan de hand van dit (video)gesprek een moodboard + shoppinglijst maken. Indien gewenst spreekt Jennifer met de winnaar af en gaan zij samen items shoppen van de wooncheque t.w.v. € 250,-. Dit wordt gefilmd en gefotografeerd en gedeeld op de kanalen van de woonboulevard.

De wooncheque is als totaalbedrag te besteden op Woonboulevard Barendrecht, m.u.v. de keukenwinkels: Mandemakers Keukens, KeukenConcurrent, Sanidirect, Brugman Keukens, Keukenmaxx, Bruynzeel Keukens en Kvik.

De wooncheque is niet inwisselbaar voor geld.

De deelnemer gaat door deelname aan de actie akkoord met het zich tot 31 december 2021 ten dienste te stellen voor publicitaire doelen.

Indien Woonboulevard Barendrecht binnen vijf werkdagen geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar met gebruikmaking van Instagram DM, heeft Woonboulevard Barendrecht het recht de prijs voor diegene te laten vervallen en een nieuwe winnaar aan te wijzen conform deze voorwaarden.

De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer.

Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn bij aanvang van de actie (1 oktober 2021).

Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht voor om in geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de uitslag deelnemers uit te sluiten.

Woonboulevard Barendrecht handelt naar de gedragscode promotionele kansspelen. Medewerkers van (winkels op) Woonboulevard Barendrecht en personen die betrokken zijn bij de actie zijn uitgesloten van deelname.

Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.

Woonboulevard Barendrecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade of ongemak dan ook, voortvloeiend uit deze actie.

Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht voor de voorwaarden van deze actie op ieder moment te wijzigen. Wijzigingen, prijzen en drukfouten voorbehouden.