Actievoorwaarden blij van de lente

Barendrecht, 7 april 2023

De voorjaarsactie is begonnen op Woonboulevard Barendrecht! Dat betekent: profiteren van kortingen op allerlei toffe producten, nieuwe trends en geweldige collecties. Verbouwen, verhuizen of een nieuwe inrichting? Kom langs op Woonboulevard Barendrecht en scoor jouw favoriete lenteproducten!

Naast té gekke kortingen maak je deze zomer ook kans op lente-items items. Benieuwd wat je kan winnen? Houd onze social media kanalen in de gaten, volg, check de deelname eisen en doe mee!

De acties worden je aangeboden door Woonboulevard Barendrecht en winkels. De voorjaarsactie loopt tot en met 7 mei.

Actievoorwaarden

De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de genoemde prijs.

De producten zijn niet inwisselbaar voor geld.

De deelnemer gaat door deelname aan de actie akkoord met het zich tot 7 mei 2024 ten dienste te stellen voor publicitaire doelen.

De producten moeten door de winnaar bij de betreffende winkel op de woonboulevard worden opgehaald.

Indien Woonboulevard Barendrecht binnen vijf werkdagen geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar met gebruikmaking van Instagram DM of als de winnaar niet in staat is de producten bij de betreffende winkel op te halen, heeft Woonboulevard Barendrecht het recht de prijs voor diegene te laten vervallen en een nieuwe winnaar aan te wijzen conform deze voorwaarden.

De ingezonden gegevens worden geacht te zijn ingediend door de gemachtigde houder van het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer.

Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn bij aanvang van de actie.

Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht voor om in geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de uitslag deelnemers uit te sluiten.

Woonboulevard Barendrecht handelt naar de gedragscode promotionele kansspelen. Medewerkers van (winkels op) Woonboulevard Barendrecht en personen die betrokken zijn bij de actie zijn uitgesloten van deelname.

Woonboulevard Barendrecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade of ongemak dan ook, voortvloeiend uit deze actie.

Woonboulevard Barendrecht behoudt zich het recht voor de voorwaarden van deze actie op ieder moment te wijzigen. Wijzigingen, prijzen en drukfouten voorbehouden.

Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.